Thursday 25th April 2024,
Arhavi – Arhavizyon

VELİLER , ÖĞRENCİLER MUTLU, HERKES MUTLU..YAŞASIN FUTBOL..

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , Gençik Hizmetleri ve ilçe Spor Müdürlüğü ve Arhavispor Kulübü ile birlikte organize edilen ve Arhavi Belediyesi’nin sponsor olduğu Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği Arhavi İlçe Stadı’nda gerçekleştirildi.

 9.su yapılan şenliğin 5.etabı ilkokul 2.sınıf kız – erkek öğrencileri ve özel eğitime muhtaç çocuklara yönelik düzenlendi. Etkinliğe İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mustafa Arslanoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Grassroots Lideri ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fikret Kadıoğlu ; Amaçlanan hedefe ulaşıldığını ve 9. yılını gerçekleştirdiğimiz bu tür organizasyonların ülkemiz genelinde başlamasını umut ettiğini belirterek, Şenliğe olan  ilginin her yıl artarak devam ettiğini söyleyerek; “Sokak futbolunu çim saha futboluyla harmanlayıp fair-play ruhuyla futbolu sevdirmek , en önemlisi bunu velilerle paylaşarak mutlu olmanın tarifi olamaz.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

hif5.etap-1

hif5.etap-3

hif5.etap-4

hif5.etap-5

hif5.etap-6

hif5.etap-7

hif5.etap-8

hif5.etap-9

hif5.etap-10

hif5.etap-11

hif5.etap-12

hif5.etap-13

hif5.etap-14


Paylas

About The Author

Comments are closed.