Thursday 25th April 2024,
Arhavi – Arhavizyon

ARHAVİ TSO BAŞKANI ATIF KESİM ” İDDİALAR İSPAT EDİLSİN HEMEN İSTİFA EDERİM”

Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala, oda hakkında yapılan ” KOSGEP den gönderilen 1.500.000 TL nin üyelere yansıtılmadığı” iddiası , ilçenin bir anda gündemine  oturdu. İddiaların kendisine kadar ulaşmasının üzerine oda başkanı Atıf Kesim  iddiaları yalanladı.

Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim’in Yaptığı açıklama aynen şöyle; Atıf Kesim olarak yaptığım esnaf ziyaretleri esnasında, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odasına KOSGEP tarafından 1.500.000 TL nin gönderildiği ve bu  paranın üyelere yansıtılmadığı şekli ile asılsız haberlerin  olduğu tarafıma kadar iletildi.

Buradan Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak bu algıya cevap vermek istedim. Eğer böyle bir şey var ise bu iddiayı ileri sürenler bunu ispat etmekle yükümlüdürler. İddia sahipleri bu iddialarını belgeleri ile ispat etmek zorundadırlar.

İddia sahipleri belgeler ile  bu iddiaları  ispat ederlerse bir gün bile durmadan Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını bırakacağımı kamuoyu ile paylaşmak isterim.


Paylas

About The Author

Comments are closed.