Friday 29th March 2024,
Arhavi – Arhavizyon

ARHAVİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI 1.LİG B GURUBU LİDERİ..

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Lig B gurubunda mücadele eden temsilcimiz Arhavi Belediyespor uzun bir lig maratonu sonunda gurupta lider olarak Play-off finallerine gitmeye hak kazanmıştır.
Ligi 71 puanla tamamlayan temsilcimiz sahasında namağlup ünvanını sürdürmüştür. Takım ligin son maçını Hatay deplasmanında yapıp rakibi Hatay Büyük Şehir Belediyesini 3-1 yenmiştir. Böylece 2017-2018 erkekler 1.Lig B gurubunu lider tamamlayan Arhavi Belediye spor 13-15 Mart tarihleri arasında Sivas ilinde düzenlenecek Play-off birinci etabına katılmaya hak kazanmış oldu.

Uzun bir lig maratonu boyunca gerek takım gerek teknik heyet gerek yönetim ve gerekse taraftar
olarak güçlü bir kenetlenme sonucunda alınan bu büyük başarı tüm şehri adeta sevince boğdu.

Başkan Coşkun Hekimoğlu alınan bu neticeden dolayı başta antrenör Ahmet Kavaz olmak üzere tüm oyuncuları ve teknik heyeti kutladı.
Hekimoğlu; “bir lig sezonu boyunca bizlere seyir zevki yüksek, heyecan, coşku ve sevinç yaşatan bu takımımızın her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan yağmur çamur demeden tüm maçlarımıza gelen sporseverlerimize, taraftarlarımıza ve özellikle Atmacalar taraftar gurubuna da ayrıca şükranlarımı iletiyorum. 1.Lig de almış olduğumuz bu başarının sonucunda gelen
liderlik tüm camiamızı mutlu etmiştir. Şimdi bu başarının tamamlanması için Play off etabı vardır. Bir üst lig olan efeler ligine yükselmek için Play off maçlarımızı kazanmak ve bu lige yükselecek iki takımdan birisi olmak istiyoruz. Takımımızın aynı inanç ve kararlılıkla bunu da başaracağına inanıyoruz. Bizler yönetici ve taraftarlarımızla her türlü desteğe hazırız. Yolun sonu şampiyonluk hedefimiz Efeler
Ligidir.” dedi.

Haber: Hayati Akbaş


Paylas

About The Author

Comments are closed.