Thursday 28th March 2024,
Arhavi – Arhavizyon

ARTVİN ÖNEMLİ BİR KONGEYE HAZIRLANIYOR..

Rekare 07 Nisan 2021 Haberler ARTVİN ÖNEMLİ BİR KONGEYE HAZIRLANIYOR.. için yorumlar kapalı

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Artvin Çoruh Üniversitesi iş birliği ile 21-22-23 Haziran 2021 tarihlerinde çevrim içi olarak düzenlenecek olan “Uluslararası Covid-19 Sürecinde Eğitimde Yeni Normlar 2” Kongresi bildiri kabulüne başlandı.

Bildirilerini sunmak isteyen katılımcılar uluslararası kongre için Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde özel olarak tasarlanan web sitesine (http://artvincovidcongress.org) kayıt olup bildirilerini hazırlanan form üzerinden yükleyerek başvurusu yapabiliyorlar. Yapılan bildiri başvuruları bilim kurulu tarafından incelendikten sonra onaylanması durumunda eposta ile katılımcılara bilgi veriliyor.

21, 22, 23 Haziran 2021 tarihlerinde “Covid-19 Sürecinde Eğitime Bakış” ana teması ile düzenlenecek olan “Uluslararası Covid-19 Sürecinde Eğitimde Yeni Normlar 2” Kongresinde 9 yurt dışından, 7 yurt içinden toplam 16 davetli konuşmacı yer alacak.

Kongre ile tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sürecinde değişen öncelikler, önem kazanan yeni olgular, eğitimden tarıma kadar hayatın her alanında insanlığı bekleyen değişim ve gelişim süreçlerinin, alanında uzman kişilerin paylaşımlarıyla eğitim ve bilim dünyasına sunulacak.

Haber: Hayati Akbaş


Paylas

About The Author

Comments are closed.