Thursday 18th April 2024,
Arhavi – Arhavizyon

ARTVİN İLE ŞAVŞAT’TAKİ OKULLAR, DOĞAL GAZ İLE ISINMAYA BAŞLADI..

Rekare 13 Aralık 2022 Haberler ARTVİN İLE ŞAVŞAT’TAKİ OKULLAR, DOĞAL GAZ İLE ISINMAYA BAŞLADI.. için yorumlar kapalı

Artvin İl merkezinde ve Şavşat ilçesinde doğalgaz altyapısı bulunan yerlerde tüm okul, kurum ve binalar doğal gaz ile ısınmaya başladı.

Hava kirliliğinin önlenmesi, ısınmanın devlete olan maliyetinin azaltılması, öğrencilerin en iyi ısınma şartlarına ulaşması açısından İl Milli Eğitim Müdürlüğünce çok önemsenen çalışma ile 2021 yılında 9 okul/ binası, 1 pansiyon, 1 öğretmenevi ve 1 RAM olmak üzere toplam 12 okul kurum,  2022 yılında ise merkez ilçede 18 okul/kurum, 80 öğretmen konutu, Şavşat ilçesinde 7 okul/kurum olmak üzere toplam 105 okul/kurum doğalgaz ile ısınmaya başladı.

 Konu hakkında açıklamalarda bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar “Yaklaşık 20 milyon maliyeti olan bu çalışma için bizlere kaynak sağlayan Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer başta olmak üzere Bakanlık yetkililerimize ve Artvin Valimiz Sayın Yılmaz Doruk’a şükranlarımı sunar; çalışmaların hızla yürütülmesi, tüm okul, kurum ve binalarımızın doğalgaza kavuşmasında emeği geçen paydaş kuruluşlarımıza ve Müdürlüğümüz çalışanlarına teşekkür ederim. İlimize öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.” dedi.

Haber: Hayati Akbaş


Paylas

About The Author

Comments are closed.