Friday 18th October 2024,
Arhavi – Arhavizyon

HOPA’DA PLAJ VOLEYBOLU HEYECANI BAŞLADI..

Rekare 09 Temmuz 2024 Spor HOPA’DA PLAJ VOLEYBOLU HEYECANI BAŞLADI.. için yorumlar kapalı

Hopa Belediyesi tarafından organize edilen ve TVF Türkiye Plaj Voleybolu serisine de girerek Resmi statü kazanan Hopa Plaj Voleybolu bu yıl 25.nci defa oynanmaya başladı.

Turnuva koordinatörlüğünü duayen Milli Voleybolcu İbrahim Dağıstanlının yaptığı, Hopa Belediyesi Spor Kulübü müdürü Koray Balcıoğlu ve Hopa Voleybol Kulübü Başkanı Deniz Dağıstanlının da organizatör olarak görev yaptığı turnuva 8-14 Temmuz tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarla yine adından söz ettirecek.

8-11 Temmuz tarihlerinde Amatör oyuncuların katıldığı karşılaşmalar yapılırken 11-14 Temmuz tarihlerinde de Türkiye’nin önde gelen ve Hopalılarında yakından tanıdığı isimlerin katılacağı Plaj Voleybolu karşılaşmaları oynanacak.

13 Bayan ve 13 Erkek takımın oynayacağı amatör karşılaşmalar Belediye Başkanı Utku Cihan tüm takımlara başarılar dileyerek ilk vuruşu yapması ile başlayan turnuvaya ilk günden itibaren Hopalılar ilgi göstermeye başladılar.

Belediye Başkanı Utku Cihan yaptığı açıklamada “Bugün nöbet bayrağı bizim elimizde, bizde elimizden gelenin en iyisini yapmak için kolları sıvadık. Bugün 25.ncisini düzenlediğimiz turnuvamızın mimarı ilk gününden bugüne kadar elinden gelenin daha fazlasını yapmak için özverili çalışmaları ile gönüllerde taht kuran Sayın İbrahim Dağıstanlıya teşekkür etmek istiyorum. Çok sağ olsun. Yine ilk günden son turnuvaya kadar turnuvanın yapılması için büyük emek veren tüm Belediye Başkanlarımıza ve turnuvaya destek verenlere şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.

Bugün 25.ncisini başlattığımız turnuvamızı yine Uluslararası boyuta taşımada omuz veren tüm dostlara, tüm sporcu kardeşlerime ve yine turnuva süresince yanımızda olup desteklerini esirgemeyen, Sayın Kaymakamımıza, kurumlarımıza, Hopa STÖ’lere, Hopa halkına ve esnaf dostlarımıza da teşekkür ediyorum.

Komşu İl ve ilçelerdeki tüm sporseverleri Hopa’ya davet ediyorum. Nefesleri kesecek güzellikteki karşılaşmaları gelin hep birlikte seyredip bu heyecana ortak olalım. Hopalı komşularımız yine en güzel misafirperliklerini yapacaktır.

Turnuvamız İlçemize hayırlı olsun derken tüm sporcu kardeşlerime de başarılar diliyorum” dedi

Haber: Hayati Akbaş



Paylas

About The Author

Comments are closed.